Zmagania w Konkursie Kulinarnym „Polska Kuchnia 100 - lecia” dobiegły końca. Konkurs stał na wysokim poziomie, przyniósł wiele emocji i rywalizację. Po burzliwych naradach jurorów w składzie :
Grzegorz Łapanowski
Ivo Violante - szef kuchni hotelu Grape Town Jędrzej Jasiniak - szef kuchni hotelu Ruben Marcin Antoniewski - Bonduelle Tomasz Szlegel - Huglii Robert Polinski - Unilever klasyfikacja końcowa prezentuje się następująco:
1 - miejsce Natalia Grochola,
2 - miejsce Aleksander Drozdek
3 - miejsce Sebastian Chuchla
W trakcie trwania konkursu także odbywały sie wydarzenia towarzyszące:
- Prezentacja Grzegorza Łapanowskiego
- Prezentacja państwa Koziarskich z winnicy Kinga ze Starej Wsi na temat winiarstwa
- Pokaz kulinarny Marcina Antoniewskiego z firmy Bonduelle
- Pokaz kulinarny Roberta Polinskiego z firmy Unilever
Dziękujemy sponsorom i partnerom za pomoc w realizacji wydarzenia. 
Podziękowania dla firmy Bidfood Farutex, Unilever, Bonduelle, Maspex, Unima, Huglii, Winnica Kinga, Look&Cook. 
Organizatorzy:
Piotr Dubec
Mateusz Halkowicz

Adres

Zespół Szkół i Placówek Kształcenia Zawodowego

ul. Botaniczna 66

65-392 Zielona Góra

Kontakt

68 451 38 88

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Śledź Nas

Początek strony