W dniu 04 kwietnia 2012 roku w Warszawie został przeprowadzony  Finał Akcji „Dzień z Podravką”. Konkurs odbył się w CentrumTechniki Kulinarnej  Doram przy ul. Racjonalizacji5  w Warszawie.Celem  głównym konkursu  było pokazanie kreatywności i zawodowego profesjonalizmuuczniów szkół gastronomicznych.
W konkursie brały udział ekipy składające się z laureatów konkursów szkolnych. Każdaz ekip startujących dostała tzw. Black Box w którym znajdowały

się  produkty, z których należało przygotować receptury przystawki i dania głównego (szokiem były żywe raki J).Czas na napisanie receptury i technologiczne przygotowanie potrawy nie mógł przekroczyć 110 min. Nasi laureaci spisali się wyśmienicie. Zobaczcie sami!

Adres

Zespół Szkół i Placówek Kształcenia Zawodowego

ul. Botaniczna 66

65-392 Zielona Góra

Kontakt

68 451 38 88

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Śledź Nas

Początek strony